Porta entrepans de Tarragona

Ja s'han repartit 4.000 portaentrepans reutilitzables a Tarragona

Un cop realitzat el formulari, el portaentrepans s'entregarà, per ordre d'arribada, als punts de recollida indicats fins a esgotar-ne les existències

L'Ajuntament de Tarragona ja ha repartit 4.000 portaentrepans reutilitzables per tal de reduir els embolcalls d'un sol ús. En total, el consistori ha posat a disposició de la ciutadania 6.400 unitats que es reparteixen per ordre d'arribada als punts de recollida habilitats.

Aquesta acció s'emmarca dins la campanya  #joreacciono de sensibilització sobre la necessitat de reduir residus i cuidar el medi ambient. L'il·lustrador Hugo Prades ha elaborat tres dissenys de portaentrepans: un centrat en els elements naturals, un sobre el patrimoni de la ciutat i finalment un dedicat al reciclatge.

Per tal d'aconseguir-ho, només cal fer un senzill test  a la pàgina tarragona.cat/joreacciono

En acabar el test, aconseguireu una  paraula clau que haureu de dir a qualsevol punt de recollida dels embolcalls reutilitzables: a l'Ajuntament (plaça de la Font) en horari de 8.00 a 16.00 hores o a les següents deixalleries mòbils — en horari de 10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores — : dilluns carrer Riu Glorieta (davant del Mercat de Torreforta), dimarts a la plaça Verdaguer, dimecres a la plaça Cuba (Sant Pere i Sant Pau), dijous Riu Besòs, 5 (Campclar), divendres carrer Cristòfol Colom amb carrer Reding i dissabte a Plaça Lletres Catalanes a la Vall de l'Arrabassada.

Es tracta d'un embolcall reutilitzable per a entrepans o fruita i altres aliments que substitueix els productes tradicionals com poden ser la bossa de plàstic o el paper d'alumini d'un sol ús. 

Està format per una cara tèxtil  de cotó i polièster, i una cara de plàstic reciclable i molt resistent. El producte té un senzill sistema de tancament que protegeix i manté embolcallat l'aliment, adaptant-se a les seves dimensions.