Una fotografia de l'obra de teatre de 'La filla del mar'

Tarragona encetarà la Temporada de Tardor-Hivern als teatres amb 'La filla del mar'

Es presentarà la programació durant els pròxims dies

Tarragona ja té preparada la nova programació dels teatres de la ciutat aquesta Tardor-Hivern 2021-2022. Aquest divendres, la conselleria de Cultura ha anunciat la represa i reobertura de les arts escèniques a la ciutat. El pròxim 5 de novembre, 'La filla del mar', estrenarà la temporada i s'allargarà fins a finals de febrer de 2022.

Una programació que es presentarà els pròxims dies a la ciutat. Just després de la presentació, els abonats podran adquirir les seves entrades durant els dies 28 i 29 d'octubre. La venda al públic es farà a partir del 3 de novembre a les 11 hores a través de la pàgina web.

També es podran adquirir presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona. L'horari és d'11 a 13 hores i de 17 a 19 hores els dies 3, 4, i 5 de novembre i la resta de dies, en l'horari de taquilles habitual. 

Una obra d'Àngel Guimerà estrenarà la temporada 

'La filla del mar', una obra d'Àngel Guimerà, serà representada per La Barni Teatre, que obrirà la temporada el divendres 5 de novembre a les 20.30 hores. La història gira al voltant de l'Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena.

La protagonista ha crescut en un petit poble de la costa i ha estat rebutjada constantment per tothom, a causa dels seus desconeguts orígens. Una animalota, una pària, una forastera.

'La filla del mar' és una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana. Una història d'una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència. A més, permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.

La companyia La Barni Teatre la porta de nou als escenaris en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies.