Un tarragoní cau i es fa una ferida al cap mentre es feia una «selfie» a Granada

L'home va caure quan s'estava fent una foto amb l'Alhambra de Granada al fons

Les millors fotografies, a vegades, són aquelles que hi ha un risc en el moment de fer-les, ja que són es busca la millor perspectiva o que surti tot allò que volem mostrar en la instantània. En aquest cas, un tarragoní de 49 anys, buscant fer-se una «selfie» amb l'Alhambra de Granada al fons, va caure i es va fer una ferida al cap,  segons informa l'Ideal. Per aquest motiu, el turista va necessitar assistència mèdica.

Un tarragoní va caure quan intentava fer-se un «selfie»

L'home, resident a Tarragona, estava al Mirador de Sant Nicolau a Granada  i intentant fer-se una «selfie» amb l'Alhambra de Granada al fons, va treure massa el cos i va acabar caient fins al carreró Atarazana, a la part baixa del famós mirador d'Albaicín, des d'una alçada d'uns cinc metres.

Aquests fets van ocórrer el passat dimecres 1 d'agost a la tarda, i es va necessitar la intervenció dels agents de la policia Nacional i Local, els quals van tallar el trànsit. A més, també  es van necessitar els serveis sanitaris, els quals van donar assistència al tarragoní, abans que fos traslladat al centre de Neurotraumatologia de l'Hospital Virgen de las Nieves de Granada, on va ser atès en conseqüència de la ferida que s'havia fet al cap, ja que tenia una hemorràgia.

Les persones que estaven al mirador en aquell moment van donar l'avís al telèfon d'emergències, i la persona que va explicar els fets, va ser una turista d'origen australià.

En conseqüència dels fets, segons informa Europa Press, la consellera de Turisme de Granada, Raquel Ruz, ha demanat prudència als turistes que vagin per la zona, ja que «per una 'selfie' no val la pena jugar-se la vida». A més, també ha afegit que «no es poden fer modificacions», ja que està catalogat com un Bé d'Interès Cultural.

Un dels llocs més visitats de Granada

La fama del mirador de la ciutat andalusa es va disparar quan l'any 1997 el llavors president dels Estats Units, Bill Clinton, va visitar Granada i va veure l'Alhambra des del mirador. Això sí, ho va fer acompanyat del rei Joan Carles I i la reina Sofia, a més de la seva esposa Hillary i la seva filla.