Imatge d'un concert de la Franz Schubert Filharmonia

El Teatre Tarragona s'omplirà de música clàssica amb la Franz Schubert Filharmonia

La violinista Alexandra Soumm i el director Pablo González oferiran un dels concerts més bells

El Teatre Tarragona tornarà a acollir un dels concerts més bells de la mà de la Franz Schubert Filharmonia el dissabte 6 de novembre a dos quarts de nou del vespre, sent el teatre tarragoní la primera seu del circuit mundial de música clàssica de la formació, seguit de l'Atlàntida de Vic i del Palau de la Música Catalana de Barcelona per acabar.

Les entrades per als concerts al Teatre Tarragona, disponibles a partir d'aquest dimecres, tenen un preu de 25 euros i es poden adquirir de manera online als webs franzschubertfilh.com i https://entrades.tarragona.cat, així com de manera presencial a les taquilles del mateix teatre en l'horari habitual.

Alexandra Soumm, una artista polifacètica

Nascuda a Moscou, Alexandra va aprendre a utilitzar el violí amb l'ajuda del seu pare amb només cinc anys i, dos anys després, ja estava fent el seu primer concert.

Ha actuat amb orquestres líders de tot el món, i després de l'impacte que va suposar la primera actuació amb la Franz Schubert Filharmonia, la reconeguda violinista de gran i fascinant so Alexandra Soumm, torna a la formació per oferir al públic tarragoní  el Concert per a violí i orquestra num.1 de Max Bruch., un dels concerts més estimats i bells del repertori de música clàssica mai escrits per aquest instrument.

Un director que transmet inspiració tant a l'orquestra com al públic

A la segona part del concert, un dels directors més destacats de la seva generació, Pablo González, ens oferirà la captivadora Simfonia núm.2 de Brahms; considerada com la composició més alegre, vital i brillant del mateix director.

Nascut i resident a la ciutat espanyola d'Oviedo, Pablo és un dels directors més versàtils i apassionats del circuit.

Un canvi de nom que ho significa tot

La Franz Schubert Filharmonia ha pres la decisió de canviar el seu nom, ja que anteriorment era Orquestra Simfònica Camera Musicae. Tot i que els músics i l'staff compten amb les mateixes persones, aquesta denominació fa que es converteixin en l'única formació mundial que fa un homenatge a Franz Schubert mitjançant el seu nom.