Imatge d'una actuació infantil al Teatret del Serrallo

El Teatret del Serrallo representa el darrer conte del món aquest dimecres

L'activitat està emmarcada dins la segona edició del 'Mercat de Contes'

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona representarà la seva darrera proposta teatralitzada aquest dimecres 3 de març a les 19.30 hores. Emmarcada dins de la segona edició 'Mercat de Contes' s'oferirà el relat sota el títol 'El rei que no volia escoltar', un conte que, a ritme de percussió africana ens descobrirà, envoltats de gran sentit de l'humor, la importància d'escoltar els altres. Aquest és un relat de la Costa d'Ivori, que presenta a un rei tan estrany que no vol que ningú li parli.

Abans d'aquesta història, el Teatret del Serrallo va oferir dues representacions  els passats 25 i 28 de febrer, que van tenir una gran acceptació per part de la ciutadania i es poden veure al canal de Youtube  del Teatret.

Els tres espectacles han estat dinamitzats per les 'Germanes Baldufa', dues joves viatgeres i aventureres  que han estat per tots els continents i racons del planeta, son històries que demanen una interacció de les famílies per esbrinar els missatges que s'amaguen a cada relat.

A més, fins al dia 6 de març, es pot participar en el sorteig d'una llum de lluna. Els resultats de les persones guanyadores es donaran a conèixer a través de les xarxes oficials del Teatret, a mitjans del mes de març.