Imatge del pas soterrat de la plaça dels Carros

Tornen a trencar l'ascensor de la plaça dels Carros de Tarragona

L'elevador ha aparegut amb la porta forçada i el mecanisme de funcionament trencat

Nou acte vandàlic contra l'ascensor del pas soterrat de la plaça dels Carros, segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat. El consistori ha explicat que l'ascensor es troba fora de servei, després d'haver estat vandalitzat. En aquest sentit, l'elevador ha aparegut amb la porta forçada i el mecanisme trencat.

L'Ajuntament de Tarragona ha recordat que aquest ascensor es va netejar i revisar fa poques setmanes, amb motiu de l'arribada dels Reis d'Orient a la ciutat. Ara, els serveis tècnics municipals estan treballant per resoldre la incidència al més aviat possible.

El consistori tarragoní ha explicat que aquesta no és la primera vegada que el vandalisme danya els ascensors municipals. Cal recordar que, anualment, l'Ajuntament de Tarragona ha de destinar una important quantitat de recursos per pal·liar els efectes de l'incivisme a la ciutat.

Les escales mecàniques no funcionen correctament des de fa mesos

Aquest episodi al pas soterrat de la plaça dels Carros se suma a la problemàtica que pateixen les escales mecàniques que uneixen ambdós costats de la via del tren. En aquest sentit, veïns de la zona han denunciat que fa mesos que no funcionen correctament, una situació que s'ha repetit de manera recurrent des que es van inaugurar.

Davant aquesta problemàtica, l'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que invertirà 30.000 euros per adaptar les escales mecàniques a l'exterior, ja que sembla les que hi ha instal·lades tenen característiques per a interiors.