Manifestants asseguts a terra i jugant a cartes en el tall de la Imperial Tàrraco a Tarragona per demanar la llibertat de Pablo Hasel i Cristian Mestre

Tallen parcialment la Imperial Tàrraco per reclamar la llibertat de Hasel i el jove reusenc

Les persones concentrades juguen a cartes i escacs en una jornada lúdica per denunciar la repressió a Tarragona

Una trentena de persones van protestar el vespres d'aquest dissabte, 6 de març, a Tarragona per demanar la llibertat de Pablo Hasel i Cristian Mestre, el reusenc en presó preventiva a Granada acusat de desordres públics, danys i atemptat contra agents de l'autoritat. 

Els manifestants, majoritàriament joves, van tallar una part de la  Imperial Tàrraco durant una hora i mitja. Es van asseure a terra i van jugar a jocs de taula, com cartes o escacs. També hi va haver qui va aprofitar per llegir un llibre. Al començament de la concentració, van cridar consignes a favor de l'alliberament del raper lleidatà i el jove reusenc. La Imperial Tàrraco no es va tallar totalment al trànsit, ja que els vehicles van poder circular per la meitat d'aquesta via.

A l'altra banda de la plaça, agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van custodiar a la subdelegació del govern espanyol.