port-tarragona-aiguats-2019

El cadàver trobat al Port de Tarragona correspon al veí de Prades

La Guàrdia Civil ho ha confirmat a TarragonaDigital | Es tracta d'un home de 74 anys

Actualització 08.35 h

Confirmat. Després de la identificació del cadàver, s'ha pogut assegurar que és un dels dos homes que anava amb el vehicle vermell. L'home mort trobat en aigües del Port de Tarragona és el veí de Prades, J.G.V, de 74 anys.

Actualització 08.20 h

Continuen les novetats del cadàver trobat al Port de Tarragona. Segons ha informat la Guàrdia Civil a TarragonaDigital, el mort trobat és nascut a Barcelona, fet que descarta que sigui el camioner belga, i sigui un dels veïns de l'Espluga de Francolí o Prades, que ocupaven un vehicle de color vermell.

Actualització 21.50 h

La Guàrdia Civil ho ha confirmat. El cadàver trobat avui a les aigües del Port de Tarragona és un dels cinc desapareguts per la forta llevantada dels últims dies. Ara per ara, però, encara no n'han transcendit més detalls.

No s'ha confirmat si podria ser el camioner belga, o un dels veïns de l'Espluga, Prades o Vilaverd,  però fonts oficials expliquen que es tracta d'un home nascut l'any 1946, és a dir, que tindria 73 anys. Amb això, tot apunta que podria tractar-se d'un dels ocupants del vehicle de color vermell que ha aparegut a l'Espluga completament destrossat enmig de la runa.

port-tarragona-aiguats-2019
Així es veia el Port de Tarragona després dels aiguats | Cedida

Notícia 19.35 h

Un cadàver ha aparegut flotant a les aigües del port de Tarragona durant la tarda d’avui dijous, 24 d’octubre, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital de fonts oficials. Ara per ara, encara no se sap si el cos podria pertànyer a algun dels cinc desapareguts arran del fort temporal que ha afectat, aquesta setmana, la Conca de Barberà i diverses comarques tarragonines.

L'albirament del cadàver l'han fet els equips de Salvament Marítim que col·laboraven en tasques de neteja de canyes i d'altres restes de la riuada, a la vora del Moll de Castella. El difunt és un home i les seves despulles han estat traslladades cap a terra ferma, la zona de Port Control, un espai que també ha quedat força afectat per la llevantada.

La investigació, en mans de la Guàrdia Civil

Ja amb la presència del jutge, s'ha procedit a l'aixecament del cos, que ha estat traslladat cap al tanatori de Tarragona. Ara, la investigació està en mans de la Guàrdia Civil, a l'espera de determinar les causes de la mort i la identitat del difunt.

També et pot interessar...