Pla obert del carrer Major de Tarragona amb alguns turistes

Turisme aprova un modificatiu de crèdit de 308.000 euros per promocionar Tarragona

L'alcalde Ricomà ha designat la tècnica Joana Conesa com a coordinadora en funcions de l'organisme autònom

El consell rector del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, celebrat aquest dimecres 14 de juliol, ha aprovat portar al plenari del 23 de juliol el modificatiu de crèdit de 308.000 euros per potenciar la promoció i el posicionament de Tarragona. En concret, aquesta partida extraordinària servirà per impulsar accions de promoció per posicionar la marca Tarragona a Catalunya i Madrid com a mercats prioritaris.

L'objectiu d'aquesta promoció és augmentar la visibilitat del destí i desestacionalitzar els fluxos turístics cap a altres èpoques de l’any, fora de l’estival. Així mateix, s'invertirà en la contractació del servei de gestió de les xarxes socials, en un canvi d'imatge a la pàgina web, així com per una millora en l'accessibilitat del web www.tarragonaturisme.cat i el blog www.tarragonaexperience.com.

L'alcalde de Tarragona i conseller de Turisme, Pau Ricomà, ha assenyalat que «es tracta d’una partida imprescindible per tirar endavant les accions promocionals que Tarragona necessita per recuperar el pols turístic en l’any que ha de servir d’inici de la reactivació d’un sector clau per a la ciutat».

En aquest sentit, Ricomà ha volgut destacar que la inversió «contempla una campanya per arribar als mercats que identifiquem com a prioritaris per volum i perquè poden desplaçar-se a Tarragona en qualsevol moment de l’any».    

Joana Conesa, coordinadora del Patronat Municipal de Turisme

En el mateix consell rector, Pau Ricomà ha informat que el Patronat Municipal de Turisme compta des del 7 de juliol amb una coordinadora en funcions mentre es desenvolupa el procés, ja iniciat, de selecció del gerent. La persona designada per exercir les funcions de coordinació del PMTT és la tècnica Joana Conesa, que des de fa dinou anys fa tasques tècniques en els àmbits del màrqueting i la promoció.

Conesa és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i té el títol de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques (equivalent a la diplomatura de Turisme). Ha estat professora a Bettatur Escola de Turisme de la Costa Daurada i té experiència en el sector hoteler. També ha realitzat cursos de perfeccionament i té el nivell B2 d’anglès i francès.

L’alcalde Ricomà ha destacat «l’experiència contrastada i el coneixement profund del sector» que acredita Joana Conesa, a més del «suport per part de l’equip del Patronat Municipal de Turisme» com a puntals en la decisió del seu nomenament interí.