Una escena de la pel·lícula de Netflix, 'Un hombre de acción'

Netflix aterra de nou a Tarragona: la nova pel·lícula que s'ha filmat a la ciutat

Miki Esparbé i Juan José Ballesta protagonitzen 'Un hombre de acción' | L’estrena serà a la plataforma en data encara per determinar

Tarragona s'ha convertit, un cop més, en plató de rodatge d'una pel·lícula. Els darrers dies, ha acollit una nova producció de Netflix, 'Un hombre de acción'. El llargmetratge de la plataforma s'ha fet a la ciutat de l'11 al 15 d'octubre.

Els principals escenaris que han utilitzat per a aquest nou film són el Complex Educatiu, el Banc d'Espanya i l'antiga presó.

El rodatge d''Un hombre de acción', dirigida per Javier Ruiz Caldera, ha comptat amb el suport de la Tarragona Film Office, l'oficina d'atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. 

Es xifra l'impacte econòmic del pas de la producció per la ciutat en 120.000 euros, entre hotels, dietes, localitzacions i altres despeses associades.

Netflix torna a Tarragona

Tarragona s'ha convertit en plató de rodatge d'una gran quantitat de pel·lícules, sèries o anuncis de televisió. Una localització que no és el primer cop que Netflix tria per esdevenir escenari d'alguna de les seves produccions. Per la ciutat han passat els rodatges de les sèries 'Los herederos de la tierra' (seqüela de 'La catedral del mar') i 'Hache'.

'Un hombre de acción' és una producció de La Pulga y el Elefante, dirigida per Javier Ruiz Caldera ('Superlópez' o '3 bodas de más'), escrita per Patxi Amezcua. A més, compta amb actors de primer nivell com Juan José Ballesta i Miki Esparbé

La pel·lícula narra la història d'un paleta anarquista, antifranquista, atracador de bancs i falsificadors de documents i monedes durant els anys 60, 70 i 80.

L’estrena serà a la plataforma Netflix en data encara per determinar.