Imatge de diversos joves fent un 'botellón'

Un 'botellón' a la platja del Miracle de Tarragona acaba amb un detingut i una trentena de denúncies

Els denunciats no portaven mascareta, no havien respectat el confinament perimetral i fumaven a la via pública

La Guàrdia Urbana  de Tarragona va intervenir el dissabte passat a un botellón  que s'estava produint a la platja del Miracle. Els agents van identificar 17 persones i van posar 23 denúncies relacionades amb les mesures per fer front a la covid-19 així com 30 més per altres infraccions  com desobediència a l'autoritat entre altres. A més es va detenir  un dels participants. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El passat dissabte la Guàrdia Urbana de Tarragona va rebre diverses trucades informant d'un botellón  al pàrquing de la Platja del Miracle. Fins allà si van desplaçar dues dotacions i diverses patrulles es van quedar al voltant. Només arribar, van creuar-se amb un vehicle a gran velocitat que va envair el carril contrari. El van aturar i li van realitzar la prova d'alcoholèmia que va sortir positiva. 

Identificades 17 persones

Posteriorment es van identificar 17 persones, una persona va ser detinguda per resistència i desobediència a l'autoritat. Es van posar 23 denúncies relacionades amb els protocols  de seguretat de la COVID-19: 1 per incomplir de les limitacions de concentració de persones en reunions, 2 per incomplir l'obligació de l'ús de mascareta, 4 per incomplir les restriccions de mobilitat municipal i 6 per fumar en la via pública fent ús compartit d'una pipa. A més es van realitzar un total de 15 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, 4 de les quals per desobeir els agents de l'autoritat i 11 per consumir begudes alcohòliques en espais públics.