El Teatret del Serrallo ha acollit una de les sessions del festival REC de Tarragona aquest diumenge

Valentina Laurel, amb 'Tengo sueños eléctricos, guanya el Festival REC 2022

El jurat Internacional atorga una menció a '21_Paraiso' i 'Aftersun' s'endú el premi del jurat Jove

'Tengo sueños eléctricos', de Valentina Laurel, és la pel·lícula guanyadora del Festival REC 2022, que es tanca aquest dimecres amb les darreres projeccions de la trentena que estaven previstes. L'òpera prima de Laurel ha estat triada com la millor pel·lícula pel jurat internacional i pel jurat Cineclubs del festival de cinema de Tarragona.

El retrat intimista i personal de Néstor Ruiz Medina a '21_Paraiso' li ha valgut una menció del jurat internacional i també la menció del jurat Jove que ha premiat el fil "emocional i preciosista" de Charlotte Wells a 'Aftersun'. Aquest film també ha rebut la menció de jurat Cineclubs.

El premi del Públic ha estat per a 'The ordinaries', una "fàbula distòpica' dirigida per Sophie Linnenbaum que imagina una societat dividida per rols cinematogràfics.

Els membres del jurat

El jurat internacional del Festival REC 2022 l'han format el productor creatiu de televisió i cinema, Peter Badac; l'actriu i productora xilena, Clara Larraín; i el director i productor Mikel Mas. El jurat Cineclubs ha comptat amb la crítica de cine, Mireia Iniesta; el programador Juan Antonio Miguel; i Txaro Landa, presidenta del Cineclub Fas - Bilbao.

Finalment, el jurat jove ha estat format per Paula Romero, Cèlia Vidal i Laura Álvarez.