Roben un vehicle i l'estavellen al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau

La propietària va trobar-se el cotxe al carrer Camí Pont del Diable, encastat en la vegetació

Una veïna  del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau va veure com, el seu vehicle, acabava estavellat al carrer després que l'haguessin robat. El cotxe va aparèixer aquest 5 de febrer al carrer Camí Pont del Diable, entre la benzinera i la llar de jubilats del barri. Unes hores abans, havia estat robat per un o diversos lladres. Aquests,  van encastar el vehicle, de color vermell, contra la vegetació de la part esquerra del carrer, més enllà de la vorera. 

Un cotxe robat apareix estavellat a Sant Pere i Sant Pau

Rocambolesc succés el que va tenir lloc aquest dimarts, 5 de febrer, al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Una veïna d'aquesta zona de la ciutat va trobar-se el seu vehicle  estavellat al carrer Camí Pont del Diable, entre la benzinera i la llar de jubilats, a tocar del col·legi. El cotxe, de color vermell, estava sobre de la vorera i encastat entre la vegetació. 

Un o diversos lladres van ser els culpables que el vehicle acabés en aquestes condicions. Segons explica la propietària,  es trobava dormint quan li van robar el seu cotxe. Per aquest motiu, no va veure ni el nombre de persones que ho van fer ni de qui es tractava. El robatori es va produir durant la nit i, per poder endur-se el turisme, van trencar la finestra del conductor. 

Així va quedar el vehicle robat i estavellat al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. | R.H.

 

La propietària del vehicle robat demana «prudència» als veïns

La propietària del vehicle que va ser robat i posteriorment accidentat a Sant Pere i Sant Pau demana als seus veïns que siguin «prudents». «Evidentment és difícil dormir i vigilar el cotxe al mateix temps, però si podeu, aparqueu-lo a sota del vostre balcó o la vostra finestra», ha expressat a les xarxes socials. 

La víctima del robatori també ha reclamat «canvis» en la legalitat vigent perquè «els policies poden fer la seva feina, però els de dalt els tornen a deixar lliures». Diversos veïns del barri van poder observar com, la grua, retirava el vehicle estavellat el dimarts al matí.

També et pot interessar