Un veí de Bonavista signa el document per exigir millores al CAP

Els veïns de Bonavista comencen a recollir signatures per exigir millores urgents al CAP

L'atenció presencial i el servei d'urgències 24h, prioritaris | Ja compten amb més de 200 suports

Els veïns de Bonavista ja no saben com fer-se escoltar en les reves reivindicacions per millorar el servei del Centre d'Atenció Primària (CAP) del barri. L'Associació de Veïns ha iniciat aquesta setmana un procés de recollida de signatures, que esperen massiu, per «reclamar una sèrie de millores com són una més i millor atenció presencial o recuperar el servei d'urgències les 24 hores».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La reclamació no és nova, i de fet ja fa nou mesos que cada dijous, puntuals com un rellotge suís, els veïns es concentren a la plaça de la Constitució de Bonavista  per tal de fer visible la seva reclamació «ara que ho necessitem més que mai, perquè la població estem envellint  i, si als nostres grans els passa qualsevol cosa, han d'agafar un autobús fins a Tarragona  que trigarà 50 minuts». La concentració d'aquest dijous, 4 de març, va encetar la recollida amb més de 200 signatures.

L'associació veïnal avisa que «ens seguirem mobilitzant  fins a assolir moltes més», i han fet extensiva la crida no només a la comunitat veïnal, sinó també a tot el teixit «d'entitats, plataformes  o comissions» a adherir-se amb la seva signatura en qualsevol dels establiments  del barri o en les concentracions setmanals que seguiran realitzant, religiosament, cada dijous a les 17.00 hores a la plaça de la Constitució de Bonavista.