Imatge d'arxiu d'una actuació de la Xaranga Tocabemolls a la plaça de la Font de Tarragona

Tarragona anuncia quatre nous concerts per Santa Tecla

Tindran lloc a l'Auditori del Camp de Mart i al Teatre Tarragona

Tarragona amplia la seva proposta musical de cara a aquesta Santa Tecla tan atípica. Enguany no hi haurà els concerts multitudinaris a la plaça de la Font, però sí que n'hi haurà de segurs al Teatre Auditori del Camp de Mart  o al Teatre Tarragona. Després d'anunciar Manel, Miguel Póveda i Stay Homas com a caps de cartell, ara s'han incorporat quatre nous concerts que es duran a terme pels volts de Santa Tecla.

D'una banda, el dijous 17 de setembre a les 21 hores el Teatre Tarragona acollirà un concert homenatge a la música llatina amb la TGN Big Band & Yamilé Wilson i la Jove TGN Big Band % Chloe Carrascal, organitzat per Rambla Music.

El divendres dia 18 serà el dia de la Gresca Lila dels 40 de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que han organitzat una tarda de festa continuada a l'Auditori del Camp de Mart per celebrar el seu aniversari. Començarà a les 19 hores amb Reggae per Xics, mentre que a les 23 hores actuaran The Penguins.

Finalment, el diumenge 20 de setembre serà el torn de la Banda Unió Musical de Tarragona, que aterrarà a les 19.30 hores al Teatre Auditori Camp de Mart per presentar una proposta inèdita: 'El cara a cara de Santa Tecla: Música vs. festa?', que oferiran juntament amb la Xaranga Tocabemolls.

Les entrades per als nous concerts ja es poden adquirir a través del web TarracoTicket.