Baralla la nit de Cap d'Any a l'exterior de la Tarraco Arena Plaça

Els fets van succeir als voltants de les set de la matinada, en finalitzar la revetlla de Cap d'Any a la TAP

La revetlla de Cap d'Any a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona no va acabar de la millor de les maneres. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, en finalitzar la festa que se celebrava a la TAP, un grup de nombrós de persones va començar una baralla al seu exterior. A més, la Guàrdia Urbana de Tarragona va haver d'intervenir diverses vegades durant la matinada als voltants de la festa.

Baralla a l'exterior de la TAP per Cap d'Any

Quan passaven pocs minuts de tres quarts de set de la matinada, coincidint amb la finalització de la revetlla de Cap d'Any celebrada a la Tarraco Arena Plaça, diverses persones van començar a barallar-se a la cruïlla del carrer de Jaume I i la plaça Josep Roig i Raventós de Tarragona. Per aquest motiu, es va alertar als Mossos d'Esquadra, que van arribar minuts després que els individus es propinessin diversos cops de puny i puntades de peu.

D'altra banda, segons informacions dels Mossos d'Esquadra al TarragonaDigital, als voltants de dos quarts de cinc de la matinada, una persona va denunciar una agressió a l'exterior de la TAP, pel qual s'estan investigant els fets. Els agents del cos policial català va aixecar acta de la denúncia al carrer de Smith de Tarragona.

Diverses persones es barallen a l'exterior de la TAP la nit de cap d'any
Diverses persones es barallen a l'exterior de la TAP la nit de cap d'any | Cedida

La Guàrdia Urbana realitza diverses actuacions per Cap d'Any

A més d'aquests incidents, segons ha explicat la Guàrdia Urbana de Tarragona a aquest mitjà, també van haver d'actuar la nit de cap d'any en dos incidents més al voltant de la TAP. Així doncs, van ser alertats quan faltaven pocs minuts per un quart de sis de la matinada d'una discussió entre tres persones. Els agents van fer una mediació entre les parts implicades en aquest incident. Tanmateix, no va haver-hi cap detenció per aquest fet a la cruïlla del carrer Mallorca i Jaume I. 

Minuts després, des de la Tarraco Arena Plaçaes va realitzar una denúncia a un individu per danys en una de les portes del recinte tarragoní. Els agents de la Guàrdia urbana van identificar l'autor dels fets i, en valorar els danys, des de la TAP realitzarien la denúncia dels fets.