Una màquina aspiradora al claustre de la catedral de Tarragona

«Que quedi net com una patena»: Una 'roomba' funcionant crida l'atenció al claustre de la Catedral de TGN

Les imatges han estat compartides a Twitter per 'Et Felicito Fill'

Quan ens pensem que ho hem vist i viscut tot, sempre hi ha alguna cosa que ens acaba sorprenent i cridant l'atenció. L'escenari d'aquest fet inèdit ha estat la Catedral de Tarragona, en concret, al claustre de la mateixa i la protagonista de la història és un robot aspirador

L'usuari de Twitter, 'Et Felicito Fill', ha posat les imatges que s'han viralitzat a les xarxes socials i han sorprès els usuaris, que han fet comentaris  graciosos sobre el fet que estaven veient en imatges. Ells mateixos han afegit al seu vídeo el comentari: «Que quedi net com una patena», jugant amb la localització on estaven succeïen els fets, un temple eclesiàstic, i la patena, que és el platet on es posa l'hòstia durant la celebració eucarística. 

Què fa una màquina aspiradora al claustre? 

Les persones que visitaven la Catedral de Tarragona van quedar sorpreses després de veure la presència d'un robot aspirador netejant el terra del claustre del temple tarragoní. Aquest divertit incident ha estat sorprenent, perquè és completament insòlit trobar una màquina d'aquest tipus netejant exteriors i, habitualment, s'utilitzen per netejar les superfícies dels immobles. 

Tot i no saber-se el motiu exacte que ha portat la 'roomba' —una de les marques més reconegudes d'aquest tipus d'aspiradors autònoms—, se l'ha vist emprant-se al cent per cent per deixar ben net el terra del passadís del claustre de la Catedral. 

Sorpresa a les xarxes socials

El vídeo ha estat compartit a Twitter i els seus usuaris han fet tota classe d'acudits a partir de les imatges que estaven veient al vídeo. El robot aspirador al claustre de la Catedral de Tarragona ha fet que molts pensessin que la màquina s'havia escapat i, sense intenció, ha acabat en aquesta localització del temple tarragoní. D'altra banda, n'hi ha que han donat «molts ànims» a la bateria del robot.

Això sí, l'originalitat ha tardat poc a fer-se present i s'ha comentat que «s'havia escapat la roomba del bisbe» o posant-se en la pell d'un empleat de la neteja dient que «en la feina m'han substituït...per una roomba».