Imatge del llamp caient sobre una de les torres de llum de l'estadi d'atletisme de Campclar

Pell de gallina: El vídeo de la tempesta a Tarragona que s’ha fet viral

Les precipitacions d'aquest dimecres a la tarda van anar acompanyades de llamps, trons i pedra

La tempesta que va caure aquest dimecres a la tarda al Camp de Tarragona va deixar diverses imatges que s'han fet virals. A les habituals inundacions a la Part Baixa de la ciutat de Tarragona, amb l'habitual tall als accessos al barri mariner del Serrallo a causa de l'aigua acumulada, s'hi va sumar la caiguda de pedra i la forta tempesta elèctrica, amb un llamp colpejant directament en una de les torres de llum de l'Estadi Natalia Rodríguez de l'Anella Mediterrània.

El vídeo, que ha corregut com la pólvora, està gravat des de sota de la graderia de l'estadi d'atletisme mostra com un llamp cau directament sobre una de les torres de llum, provocant un gran estrall i la por entre aquells que es refugiaven de la tempesta. Sortosament no es van produir danys personals i caldrà veure que acabi l'episodi de tempesta per tal de comprovar els danys en la torre d'il·luminació.

Una tempesta amb llamps, trons i pedra

L'episodi de precipitacions que ha afectat les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona aquest dimecres —i que durant aquest dijous al matí continua— va anar acompanyat d'una forta tempesta, amb llamps, trons i pedra. Les previsions del Meteocat preveuen que es puguin acumular fins a 100 litres per metre quadrat en alguns punts de Catalunya, especialment a les comarques del sud.

Fins a les 22 hores de dimecres, els Bombers van atendre 44 avisos per vent i 23 per aigua. Pel que fa a l'aigua, 14 es van fer a la Regió d'Emergències de Tarragona, mentre que dos van tenir lloc a les Terres de l'Ebre. Pel que fa al vent, es van registrar dues actuacions a les comarques tarragonines.

Entre les actuacions a la demarcació de Tarragona hi ha una inundació de baixos i els efectes d'un llamp a Xerta, mentre que a la Canonja també es va actuar per la caiguda d'un llamp.