Viñuales demana a Ballesteros i Nadal que «deixin de llançar-se els trastos pel cap»

El líder de Ciutadans a Tarragona reclama «un govern net, allunyat d'antigues batalles, per Tarragona»

Rubén Viñuales, portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, aprofitant la picabaralla Josep Fèlix Ballesteros - Joan Miquel Nadal generada arran del tancament de la instrucció del cas Inipro, ha reclamat «un govern net, allunyat d'antigues batalles, per Tarragona» i ha advertit que «la ciutadania no obtindrà cap benefici de les acusacions mútues de Nadal i Ballesteros».

D'aquesta manera, Viñuales pren la bandera del 'tarragonisme' i es fa seu un espai polític transversal mentre el partit de govern municipal, el PSC, pateix el degoteig d'informació del cas Inipro

Viñuales reclama «dirigents amb idees i energies renovades»

El líder de la formació taronja al consistori tarragoní, prenent com a punt de partida el comunicat d'aquest dimarts 18 amb el qual Nadal ha trencat el seu silenci, ha fet menció a «la responsabilitat de dues persones que han estat a la primera plana política» i ha afegit que  «han de saber quan han complert el seu temps i deixar pas». En resum, els hi ha demanat que «deixin de llançar-se els trastos pel cap» i entenguin que «el seu moment ja ha acabat» i han de deixar pas a «dirigents amb idees i energies renovades».    

Ballesteros i Nadal

La picabaralla entre els dos alcaldes de Tarragona, el socialista Ballesteros i el convergent Nadal, comença la setmana passada després del tancament de la instrucció del cas Inipro. El jutge instructor Joaquín Elías va considerar que hi havia «indicis suficients» per enviar els investigats, entre altres Ballesteros i la seva portaveu, Begoña Floria, a judici oral. Arran d'aquesta interlocutòria, no ferma encara, es van activar un seguit de reaccions polítiques.

El PDECat, mitjançant el seu portaveu Dídac Nadal, va demanar la dimissió de Ballesteros.  La resposta política dels socialistes va ser recordar el cas que va tenir com investigat al seu pare, l'alcalde Joan Miquel Nadal. Nadal ha trencat el seu silenci aquesta tarda de dimarts, 18 de setembre, acusant Ballesteros de faltar «conscientment i deliberadament a la veritat».