Imatge d'un dels espectacles de carrer que es van poder veure al Morell durant el PrimaverArt

Unes 3.500 persones gaudeixen de la 7a edició del PrimaverArt del Morell

L'Ajuntament ha fet un balanç molt positiu de l'esdeveniment, que durant el cap de setmana ha superat les expectatives

El Morell va posar punt final aquest diumenge a la 7a edició del PrimaverArt, la mostra d'arts escèniques al carrer, que durant quatre dies han omplert el municipi de circ, teatre, música i dansa. Segons els càlculs de l'Ajuntament, un total de 3.500 persones han assistit a la quinzena de propostes programades, tot i el temps insegur que es va viure durant la jornada de dissabte.

En aquest sentit, la regidora de Cultura, Mònica Casas, ha destacat que «es nota que tothom tenia moltes ganes de tornar a sortir al carrer, de gaudir de totes les disciplines i de viure, de nou, quatre dies amb la cultura com a protagonista». Casas ha destacat també que «a més, tothom va tenir un comportament exemplar».

Dissabte i diumenge, expectatives superades

Segons el consistori morellenc, espectacles com 'VoloV', la proposta itinerant '+75' de Fadunito, el concert de La Ludwig Band, Bozzà! o les instal·lacions tant de dissabte com de diumenge, van superar les expectatives i van registrar xifres de públic molt notables. Així mateix, va tenir molt èxit entre el públic assistent la zona de food trucks, al pati del Centre de Dia, amb moltes persones que, fins i tot sota la pluja, van optar per menjar a l'aire lliure.

L'únic inconvenient de la cita va ser la pluja de dissabte, que va obligar a traslladar els espectacles Chef Nature i Cossoc al Teatre Auditori, així com a l'ajornament de El Gran Final i el Ball de gralles XXL d’Els Vinardells. En aquest sentit, s'està treballant per torbar una data per a fer aquestes dues propostes.

La col·laboració dels alumnes de l'INS El Morell

L'Ajuntament del Morell ha destacat també la participació d'una vintena d'alumnes de l'INS El Morell en les tasques organitzatives de l'esdeveniment. Aquesta iniciativa, que era la primera vegada que es feia, s’emmarca en un conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en relació amb el Projecte de Servei Comunitari.

L'objectiu d'aquesta experiència és promoure el seu compromís cívic i les seves competències socials i ciutadanes. La valoració de la iniciativa que s'ha fet tant des del consistori com des del centre educatiu és molt positiva i ambdues parts han mostrat la seva predisposició a repetir en les pròximes edicions.