Home dels Nassos.

El Morell celebra la nit de Cap d'Any amb un sopar i un ball per acomiadar el 2022

El municipi continua amb una agenda plena d'activitats per celebrar les festes més especials

Aquest Nadal és el més desitjat dels últims anys. Després d'un parell d'anys de festes amb restriccions a conseqüència de la pandèmia, aquest ha estat catalogat el Nadal de la 'recuperació' i és per això que tots els municipis han preparat actes ben especials per festejar-ho. 

Programa d'actes del Morell 2022

Al Morell l'agenda bull d'activitats durant tot el mes de desembre i després d'una exitosa Fira de Nadal, així com d'altres esdeveniments, les festes nadalenques continuen amb un programa d'actes ben atapeït.

El municipi del Tarragonès celebrarà el dissabte 24 de desembre una de les cites més esperades per a les famílies. A partir de les dotze del migdia, 'El Tió s'ha tirat un pet!' portarà alegria al municipi a partir de les 12.00 hores al vestíbul de l'Ajuntament. Això sí, els més petits no s'han d'oblidar de portar el bastó de casa per poder fer cagar el Tió del Morell, el qual a canvi d'unes garrotades potser deixar anar unes llaminadures.

Els dies 27, 28 i 29 tornarà el Parc de Nadal al pavelló municipal del Morell. Amb un horari d'11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, els petits de casa gaudiran amb els tallers i els inflables que hi haurà preparats en aquest espai durant tres dies. L'activitat no s'aturarà al Morell, perquè el dia 30 de desembre es rebrà l'especial visita del Patge Reial als Jardins de l'Ajuntament del Morell a partir de les sis de la tarda, on els nens i nenes podran portar la seva carta pels Reis d'Orient.

Una altra de les cites especials que es recupera aquest Nadal al Morell és la funció del grup Teatre La Sala. El grup oferirà dos passis de 'Història d’uns pastorets', el dimecres 28 de desembre i el divendres 6 de gener, a les 19.30 hores al Teatre Auditori.

Una nit de Cap d'Any especial al Morell

I amb el 31 de desembre ens acomiadarem del 2022. La tradicional sortida de l'Home dels Nassos passarà pel Morell a partir de les 12.00 hores des de la plaça de l'Era del Castell. Allí s'iniciarà una cercavila amb l'Home dels Nassos, el qual anirà acompanyat del grup de Gralles Canya d'Or.

I per acabar de la millora manera el 2022, un pla ideal és el Sopar de Cap d'Any al pavelló municipal i el ball amb l'Orquestra Atalaia. Les inscripcions per al sopar es poden fer fins al 22 de desembre a l'oficina del Centre Cultural del Morell o trucant al  977 84 21 76, de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores.

I un cop ja haurem donat la benvinguda al 2023, és el moment de la nit més màgica de l'any. Els Reis d'Orient faran la tradicional cavalcada el dijous 5 de gener a partir de les 18.00 hores des de l'avinguda Catalunya. Els Reis d'Orient passejaran pels carrers del Morell i després, com és habitual, passaran per totes les cases del poble per repartir els regals.