Imatge de l'edifici de l'Ajuntament del Morell

L'Ajuntament del Morell posa a la venda 13 solars urbans d'ús residencial

Les ofertes es poden presentar fins al pròxim 27 de novembre

L’Ajuntament del Morell ha posat a la venda 13 solars d’ús residencial de la seva propietat situats en l’àmbit de desenvolupament del PP1 Continuació Moreretes. Les finques, que se situen als carrers Pompeu Fabra, Mercè Rodoreda, Jacint Verdaguer i Mossèn Mañé del municipi, tenen una superfície d'entre 160 metres quadrats, les més petites, i 700, la més gran.

Segons ha explicat el consistori en un comunicat, la valoració de les finques va des de poc més de 30.000 euros fins als 122.000 euros. Amb aquesta operació, l’Ajuntament del Morell posa en circulació uns terrenys aptes per a la construcció d’habitatges a uns preus prou competitius, i en un moment en què el mercat immobiliari al municipi és més aviat escàs.

Segons ha explicat l’alcalde del Morell, Eloi Calbet, a banda de la construcció d'habitatges, «el consistori treu rendiment d’uns actius patrimonials que no tindrien cap ús públic i que permetran obtenir uns ingressos addicionals».

El termini de licitació es tanca el 27 de novembre

L'Ajuntament ha explicat que qualsevol persona interessada pot escriure al correu electrònic contractacio@elmorell.cat, mentre també es pot accedir a tota la informació i presentar ofertes a través del portal de contractació pública en aquest enllaç, un espai on també es poden consultar els plecs que regulen aquesta licitació pública.

En aquest sentit, les bases preveuen que el termini de licitació acabarà el pròxim dia 27 d’aquest mes de novembre.