'Aladdin', una pel·lícula readaptada a imatge real que fins al moment ha tingut èxit a les taquilles.

'Aladdin' arriba al Morell en la tercera cita dels Dijous d'Estiu

Aquesta és la tercera de les quatre cites programades fins al 5 de setembre

Després d'un mes de juliol d'activitat gairebé sense aturada, tot i les vacances i la calor del mes d'agost, el Morell no descansa. I així, després de la bona acollida que va tenir l'any passat, la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament ha engegat aquest mes la segona edició dels Dijous d'Estiu, una iniciativa per mantenir l'activitat cultural al municipi durant el mes de vacances per excel·lència amb quatre cites. D'aquestes, ja se n'han celebrat dues, i aquest dijous 29 d'agost arriba la tercera amb la reedició de la pel·lícula de Disney 'Aladdin'.

La tercera de quatre cites

La pel·lícula es projectarà aquest dijous 29 d'agost a dos quarts de deu de la nit a la Pista del PP1, al carrer Montserrat Roig, on es col·locarà una gran pantalla, i caldrà que tots els assistents es portin la seva pròpia cadira de casa.  Serà, recordem, la tercera de les quatre cites programades entre el 8 d'agost i el 5 de setembre. La primera d'elles va ser un concert líric de la soprano Olga Miracle i el pianista Jordi Tomàs al jardí de l'Ajuntament; la segona, aquest passat dijous 22 d'agost, va ser la nit d'havaneres amb els Sopa de Peix.

Aquest dijous arriba la projecció d'aquest film, probablement la història més coneguda de 'Les mil i una nits', que ja va tenir un gran èxit quan Disney la va presentar en versió animada.  Ara, però, arriba adaptada a imatge real i protagonitzada per un sempre fantàstic Will Smith, i l'èxit a les taquilles fa esperar que tindrà un reconeixement a l'altura de la pel·lícula original. I després d'aquest film, la darrera cita arribarà el dijous 5 de setembre amb el concert del duet Double Chick, format per en Xevi i l'Elsa, que portaran la seva música a la localitat tarragonina a partir de les deu de la nit a l'escenari disposat a la Rambla Joan Maragall.

El duet gironí Double Chick tancarà els Dijous d'Estiu el 5 de setembre.
El duet gironí Double Chick tancarà els Dijous d'Estiu el 5 de setembre. | Facebook

 

«Tot i ser vacances, no volem que el Morell deixi de ser actiu»

«Encara que moltes famílies marxin de vacances el mes d'agost, al poble hi queden molts veïns», assenyalava en pesentar el programa a principis d'aquest mes Maria Jesús Valldosera, una de les regidores de Cultura i Festes. És per això que «volem oferir quatre propostes variades i per a totes les edats, perquè aquells que no marxin del poble tinguin una oferta cultural gratuïta i de qualitat, i perquè tot i coincidir amb el període majoritari de vacances, volem que el Morell no deixi de ser un poble actiu i participatiu», afegeix l'altra regidora, Mònica Casas.