Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Alerten d’un home que va intentar segrestar una menor a Vilallonga del Camp

Els Mossos d'Esquadra ja han identificat l'individu

Alarma a Vilallonga del Camp per un individu que hauria intentat segrestar, almenys en una ocasió, una nena menor. Els pares d’una nena de 6 anys han donat l’avís a través de les xarxes socials d’un jove que la tarda divendres passat, 31 de maig, va apropar-se a la nena en ple carrer i se la va intentar endur.

Segons han explicat els pares, l’home anava amb una moto de color negre i amb uns dibuixos de flames. El motorista hauria intentat prendre-la, oferint-li llaminadures i convidant-la a anar al cinema o al parc infantil amb ell. Aquesta situació no seria la primera vegada que passa a Vilallonga, ja que diversos testimonis alerten que fa unes setmanes ja va intentar endur-se un altre menor.

 

Els Mossos han identificat l'home i han informat els jutjats

Els pares de la menor han anunciat que ja han interposat la denúncia corresponent als Mossos d’Esquadra per tal que obrissin una investigació i que es pugui localitzar aquest individu. Els Mossos han confirmat a TarragonaDigital que dissabte passat, 1 de juny, van crear la denúncia dels fets que van tenir lloc el dia anterior a Vilallonga del Camp. Els Mossos, però, no tenen constància que la situació ja s'hagués produït anteriorment.

El presumpte individu ja està identificat, i els Mossos han obert diligències per tal d’esclarir els fets. La policia catalana ha informat els jutjats sobre el succés, i serà el jutge qui decideixi si hi ha infracció penal o no i que determini si s’ha de detenir l’individu.

Pel que fa a l’home, de moment no s’ha detingut, però té un historial policial i ja havia estat identificat en altres ocasions anteriors pels Mossos, però no per fets com el denunciat. De fet, diversos testimonis han afirmat conèixer l'individu i fins i tot haver sigut víctimes de furts o robatoris. L'home hauria estat ingressat a presó durant algun període curt de temps, segons veïns del municipi.