Diverses persones ballant sardanes amb la banda de música tocant sobre l'escenari al fons de la imatge

El Morell recupera aquest diumenge l'Aplec de Sardanes després de dos anys d'absència

L'esdeveniment, organitzat per l'Associació Cultural i Sardanista del Morell, se celebrarà al Parc Camí de l'Estació del municipi del Tarragonès

El tradicional Aplec de Sardanes 'Vila del Morell' tornarà a celebrar-se aquest pròxim diumenge després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia. L'esdeveniment, que enguany commemorarà els 100 anys de sardanes al municipi del Tarragonès, està organitzat per l'Associació Cultural i Sardanista del Morell, amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament morellenc.

Anton Ribas, president de l'entitat organitzadora de l'esdeveniment, ha explicat que «es tracta ja de la dotzena edició d’una cita que reprenem amb moltes ganes i il·lusió». Tot i això, Ribas ha afegit que «volem ser molt prudents perquè hi ha persones que ens han expressat el seu respecte de cara a la Covid-19».

Ballada de sardanes, vermut popular i un dinar de germanor

L'Aplec de Sardanes 'Vila del Morell' arrencarà aquest diumenge, a les 10.30 hores, al Parc Camí de l'Estació, l'escenari habitual de l'esdeveniment. En aquest sentit, la trobada reunirà dansaires arribats d'arreu del territori, amb una previsió d'assistència de més de 200 persones. El vessant musical anirà a càrrec de la cobla Reus Jove, la Maricel i la Mediterrània, que interpretaran una trentena de sardanes durant tota la jornada.

La cita sardanista, que enguany arriba a la dotzena edició, es completarà amb un vermut obert a tothom, a partir de les 13.30 hores, i un dinar de germanor que se celebrarà posteriorment i que cal reservar prèviament amb una trucada al 977 840 431.

En acabar l'àpat es reprendrà l'Aplec de Sardanes 'Vila del Morell', mentre que el punt final a la jornada arribarà, a partir de les 18 hores, amb el concurs de colles improvisades.