Una escena de l'obra de teatre 'Bodas de Sangre o el funeral que el poeta no tuvo'

Una adaptació del clàssic Bodas de Sangre arriba al Teatre Auditori del Morell

'Bodas de Sangre o el funeral que el poeta no tuvo', de Projecte Ingenu i dirigida pel tarragoní Marc Chornet, es podrà veure aquest dissabte 19 de març

L'escenari del Teatre Auditori del Morell acollirà 'Bodas de Sangre o el funeral que el poeta no tuvo', una obra adaptada per Projecte Ingenu. La representació, sota la direcció del tarragoní Marc Chornet, és una de les obres més famoses de Federico Garcia Lorca.

En aquesta es retrata una dona valenta que s'enfronta a la seva societat perseguint el seu desig, una reivindicació que encara avui continua sent necessària. 

L'obra se situa en el mateix dia del seu casament, durant el banquet. La Novia decideix escapar a cavall amb el seu veritable amor: Leonardo. L’autor es basa en un fet real (el crim comès en el cortijo de Níjar) per explicar una història tràgica sobre l’amor i el desig enfrontats al deure, l’honor i els interessos familiars.

El pròxim dissabte 19 de març, a les 20 hores, es farà la representació al Teatre Auditori del Morell. Les entrades tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir en línia, a través d'aquesta plataforma, a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral del municipi va arrencar el passat 14 de gener i s’allargarà fins al 14 de maig. La pròxima funció serà el concert de Rita Payés, que presentarà 'Como la Piel' el pròxim dissabte 2 d’abril a les 20 hores.