Els Bombers rescaten un ciclista ferit als Pallaresos

Ha sigut traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Un ciclista va resultar ferit el migdia d'aquest diumenge, 22 de juliol, mentre anava amb bicicleta per un camí de pedra en una zona entre els Pallaresos i el Catllar. Segons informen els Bombers de la Generalitat, van rebre l'avís de l'accident al voltant de la una del migdia. El ciclista va caure en aquesta zona boscosa i de difícil accés i van haver d'actuar per rescatar-lo, ja que  l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques no podia accedir fins al lloc de l'accident.

El ciclista ferit als Pallaresos, traslladat a Joan XXIII

Així doncs, una dotació dels Bombers amb un vehicle totterreny va accedir fins al punt on el ciclista havia quedat ferit i el van traslladar a la zona on es trobaven els efectius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, que esperaven als voltants del centre penitenciari Mas d'Enric. Finalment, el ciclista va quedar ferit a l'espatlla, probablement amb una luxació i amb possibilitat que alguna costella també quedés afectada, i va ser evacuat en ambulància a l'Hospital Joan  XXIII de Tarragona

Salvat un excursionista ferit a Pontils

A principis d'aquest mes de juliol, concretament el dia 5, els Bombers també van rescatar una persona ferida després de patir una caiguda mentre feia senderisme, al terme municipal de Pontils. L'excursionista es va fer mal al peu en caure a prop del punt quilomètric número 10 de la carretera T-201. Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar un helicòpter dels Bombers i efectius del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials, així dom dues unitats terrestres més. El ferit va ser traslladat al Pius Hospital de Valls.