Les imatges del nou espectacle Gran Reserva al Teatre Auditori del Morell

«El bon policia» arriba al Teatre Auditori del Morell per tancar el cicle Deprop

La comèdia és la setena i última cita del Deprop

Que tothom es prepari per riure. I és que arriba al Teatre Auditori del Morell, l'obra de Santiago Rusiñol de la mà de Ricard Farré i Arnau Puig, «El bon policia», una comèdia que suposarà el darrer espectacle del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi.

L'obra tracta d'una comèdia  d'embolics on dos bons jans, per mirar de sobreviure, es veuen abocats a situacions hilarants posant en evidència els perjudicis socials i l'arbitrarietat de la justícia.

Una trama molt interessant

Un dels personatges, Josep, és un personatge innocent i mancat de perjudicis. A causa d'això, accepta una feina de policia per mantenir la seva particular família formada pels seus fills i el seu bon amic Anton.

En aquesta ocasió, el personatge s'ha d'enfrontar a còmiques circumstàncies per defensar el seu nou ofici, però el seu caràcter i la seva fe li impedeixen complir amb les ordres del superior. És per això que, acompanyat del seu amic Anton, amb l'objectiu de mantenir la seva feina, planegen una estratègia per poder salvar l'honor professional i cobrar una bona retribució.

Recomanada per a majors de 12 anys

L'obra tindrà lloc a les 21 hores al Teatre Auditori del Morell i està recomanada per a les persones majors de 12 anys.

Les entrades es poden adquirir de manera presencial al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores i de manera online a la següent plataforma. A més, es podran obtenir una hora abans de l'inici de l'espectacle a la taquilla del Teatre. Les entrades anticipades tindran un preu de 8 euros i les de taquilla estaran a 10.

Encara que el Teatre Auditori hagi recuperat l'aforament del 100%, l'ús de la mascareta continuarà sent obligatori  i es respectaran les mesures de seguretat i higiene adients per fer front a la Covid-19.

L'obra «El bon policia» és la setena i última  cita del Deprop, un cicle teatral que va començar el passat 2 d'octubre i dins del qual els morellencs han pogut gaudir de set espectacles de diverses disciplines.