Ciclistes en un camí.

El Club Ciclista El Morell recupera la Festa de la Bicicleta

A causa de la Covid-19, l'any passat no van poder celebrar-la

El Club Ciclista El Morell engega una nova edició de la Festa de la Bicicleta. Un esdeveniment esportiu que tindrà lloc el diumenge 7 de novembre a les 9:30 hores a la Rambla Joan Maragall, tot i que la sortida serà mitja hora més tard.

La represa de la Festa de la Bicicleta després de la Covid-19

L'última edició va tenir lloc el 12 de maig de 2019 i a causa de la pandèmia no van poder-ne gaudir de més. Ara, però, l'entitat morellenca recupera la seva activitat i prepara una nova edició, concretament la 28a d'aquesta tradicional cita. El Club Ciclista El Morell, que compta amb el suport de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, ha organitzat dues opcions de circuit per adaptar la festa a participants de totes les edats i nivells.

Dos circuits diferents

Com ja és habitual, l'organització ha creat dues rutes diferents: una de 8 quilòmetres, i una altra de més llarga de 18; tot i que les dues tenen el mateix destí, la Granja dels Frares. D'aquesta manera, tothom pot formar part de la Festa de la Bicicleta i fer que les bicicletes morellenques tornin a rodar.

Un cop els ciclistes arribin al final del circuit, podran gaudir d'un esmorzar per recuperar energies i agafar la pedalada de tornada fins al poble amb més forces. 

S'haurà d'anar amb compte a les cruïlles de camins i carreteres, ja que les rutes estaran obertes a la circulació. A més, és obligatori l'ús del casc.

Hi ha dues maneres d'inscriure's a la celebració, de forma presencial, al pavelló municipal del Morell; o de forma telemàtica a través del codi QR del cartell de l'activitat. Per qualsevol dubte, es pot escriure al correu electrònic de l'entitat ccelmorell@gmail.com.