Obres d'adequació a la rambla Pau Casals del Morell

El Morell comença les obres a la rambla Pau Casals

Està previst que s'allarguin durant sis mesos

La rambla Pau Casals del Morell ja ha començat el seu canvi d'imatge. Aquest dilluns es va iniciar la remodelació que està previst que s'allargui durant sis mesos. Les obres van a càrrec de l'empresa GICSA i s'ha formalitzat el contracte per 410.020,83 euros.

En el tram superior de la rambla morellenca, just davant del Centre de Serveis per a la Gent Gran, es renovarà l'enllumenat públic, es millorarà l'accessibilitat i se suprimiran les barreres arquitectòniques. A més, també s'adequarà tota la xarxa de serveis d'aigua, electricitat i clavegueram.

L'actuació a la rambla Pau Casals obligarà a traslladar el mercat setmanal dels dissabtes als trams ja remodelats de la via. 

L'alcalde i regidor d'Urbanisme, Eloi Calbet, ha explicat que «amb aquesta intervenció finalitzarà l'adequació de tota la nostra rambla, millorant-la en molts aspectes i dignificant el passeig més important del poble».

El també regidor d’Urbanisme, Pere Domingo, creu que «s’aconseguirà tenir unificada, en tots els aspectes, una de les artèries del municipi». Alhora, és conscient que hi haurà diverses afectacions de cara al veïnat, «motiu pel qual vam celebrar una reunió amb el veïnat per tal de poder explicar amb detall com anirà el desenvolupament del projecte».

En aquest sentit, tots dos han remarcat que s’intentarà minimitzar l’impacte de les obres en el dia a dia