Imatge promocional de la gira 'Vull cantar i vull ballar' d’El Pot Petit

La gira 'Vull cantar i vull ballar' d’El Pot Petit fa parada al Teatre Auditori del Morell

L'espectacle serà aquest diumenge, 9 de maig, i les entrades ja estan esgotades

El Pot Petit torna al Morell. El conegut grup de música per a públic familiar portarà la seva gira 'Vull cantar i vull ballar' aquest diumenge, 9 de maig, al Teatre Auditori del Morell. És la segona vegada en un any que el grup visita el municipi, després d'oferir un concert en 'streaming' per la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senen el passat mes de juliol.

Ara, el Pot Petit torna al Morell estrenant nou repertori amb la gira 'Vull cantar i vull ballar', «tota una
declaració d'intencions del que ara gairebé no ens deixen fer enlloc, CANTAR i BALLAR!», asseguren des del grup musical. El Pot Petit necessiten ser feliços i ho volen reivindicar. «Per això, per molta pandèmia que hi hagi, seguirem cantant i ballant, encara que sigui amb mascareta, amb el cul a la cadira, amb distàncies i amb litres de gel  hidroalcohòlic», continuen.

En aquesta ocasió en Pau i la Jana es troben sols fora del Pot i sense els seus amics a prop no saben què fer! Cantant i ballant els aniran retrobant. Qui serà el primer a sortir a fer-los bellugar sense parar? El mico? Els pirates Rodamons? El Drac Rac? Sigui qui sigui segur que els farà cantar i cantar com mai!

L'espectacle està recomanat per a infants d’entre 3 i 8 anys i es podrà veure diumenge 9 de maig en dues sessions, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda. Les entrades ja estan esgotades. Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, l’aforament del Teatre Auditori es redueix al 50% i l’ús de la mascareta és obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.