El Morell.

L'escola de música del Morell tanca el curs amb els concerts d'estiu

Se celebraran entre aquest dimarts i aquest divendres, del 4 al 7 de juny

L’Escola Municipal de Música El Morell torna a organitzar, com ja és habitual, un cicle de Concerts d’estiu per tal de posar el punt final al curs acadèmic, i alhora donar una oportunitat a tots els alumnes de mostrar els seus progressos davant del públic. Així, de dimarts a divendres, l’escenari del Teatre Auditori del municipi veurà passar pràcticament tots els alumnes del centre morellenc.

Una setmana musical d'allò més intensa al Morell

La primera actuació serà aquest dimarts, dia 4 de juny, a les set de la tarda, amb el Grup-Tradi, Cambra Clàssica i els alumnes de Tallers. Dimecres 5 de juny, també a les 19 hores, serà el torn dels grups instrumentals, la Red Bek i el Cor Mallerenga. Al final d’aquest concert es realitzarà el lliurament de diplomes a aquells alumnes que hagin acabat el Nivell Elemental a l’escola.

Dijous 6 de juny tindrà lloc un concert molt especial. Finalment, a les 15.30 hores i en un sol passi, els assistents podran gaudir de la cantata 'El dofí i la lluna', que interpretaran els alumnes de cinquè de primària de les escoles del Morell, Vilallonga del Camp i la Pobla de Mafumet, juntament amb els Pizzicats, l’AdultGroup i alguns professors. 

També dijous, però a les 19.30 hores, hi haurà el concert dels alumnes de piano, que per un cop a l’any podran sentir-se pianistes professionals amb un gran escenari i un piano de cua. I, finalment, divendres 7 de juny a les 18.00 hores actuaran el Cor Piula i el Cor Cuereta, mentre que a les 19.30 hores, posaran la cirereta a tota la setmana el grup de Corpussió Percoral, el TeenGroup i més alumnes de Tallers.

Una setmana molt musical per tancar el curs 2018-2019 i donar pas a les vacances, fins al mes de setembre. Una jornada ja habitual en el calendari cultural morellenc que arriba un any més per posar el punt final al període lectiu.

També et pot interessar