Imatge de la Guàrdia Municipal del Morell

El Morell obre la convocatòria de les sis places de vigilant per a la Guàrdia Municipal

Amb les sis places cobertes, el servei podrà operar els 365 dies de l'any

El Morell obre la  convocatòria  de placesde  vigilant  per a la  Guàrdia Municipal del Morell. En concret seran  sis places de règim funcional que s'incorporaran al cos de vigilància per dotar-lo del personal necessari per dur a terme la seva activitat habitual.


Totes les persones que estiguin interessades  a optar a les places, poden consultar tota la  informació  necessària, així com formular la inscripció al procés, a través de l'apartat  de  recursos humans de la seu electrònica de l'Ajuntament del Morell.

 

Un servei que ja fa un any que està en marxa

Es tracta del darrer  tràmit necessari per engegar aquest nou servei per part de l'ajuntament, que va començar a desenvolupar-se ara fa un any. Així mateix, el cap del cos de vigilants, Manel Catalán, ja fa més d'un any i mig que va prendre possessió del càrrec i va iniciar el camí d'aquest operatiu.


L'alcalde del municipi, Eloi Calbet, explica que durant el darrer  ple municipal, el passat 30 de juliol, «ja vam aprovar el reglament regulador del servei de Guàrdia Municipal, així com el conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit sobre l'assumpció de les facultats de denúncia i sanció per infraccions a normes de  circulació en vies urbanes».


«D'aquesta manera, ja està gairebé tot a punt perquè el cos  comenci  a funcionar amb totes les garanties», remarca el batlle, que s'afegeix a les declaracions del regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto Ortega, qui ha assegurat que «amb el cos ja en marxa, tot el municipi estarà  cobert, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, de manera que la ciutadania notarà una clara millora de la seva qualitat de vida».


Aquest nou servei, la Guàrdia Municipal, estarà situada a la planta baixa de l'Ajuntament Vell, on ja treballa el seu cap, i on també es troba l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, així com altres serveis municipals.