Imatge de diverses persones treballant en una taula

El Centre Cultural del Morell ofereix diversos cursos per formar-se el 2023

Ball, costura o treballar les emocions són algunes de les opcions que s'ofereixen

Gener és el mes dels bons propòsits. En aquesta línia el Centre Cultural del Morell reprendrà la seva activitat amb nous cursos impulsats des de la regidoria d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament del Morell. En total seran vuit noves propostes per ampliar la formació que s'impartiran entre gener i abril. Fins a la tardor ja s'han dut a terme set cursos els quals «han funcionat molt bé, i es nota que la ciutadania tenia moltes ganes de recuperar els cursos» ha explicat la regidora Mònica Casas.

Així doncs, tot just s'acabin les festes de Nadal, el primer curs que s'impartirà serà de Mindfulness II, a càrrec d'Elies Torres, el qual explicarà com gestionar i autorregular les emocions i com relaxar-se per rebaixar els nivells d'estrès. Aquest curs es farà del 10 de gener al 14 de març, cada dimarts de sis a nou del vespre i té un preu de 20 euros.

També al mes de gener arrencarà un curs de primers auxilis de la mà de Juanma Aguado, el qual té un preu de 10 euros i es farà l'11 de gener de 18.00 a 20.00 hores. Aguado també impartirà el 18 de gener, amb el mateix horari i preu, una sessió d'emergències domèstiques.

Cursos per a tots els gustos

Olivia Garzón ensenyarà a reciclar peces de roba de segona mà o velles amb el taller de Costura Upcycling. Es farà del 12 de gener al 2 de març, cada dijous de 18.30 a 20.30 hores i té un preu de 22 euros. Qui vulgui treballar l'expressió corporal i fer exercici d'una manera divertida, el 13 de gener arrencarà un curs de Bollywood on s'introduirà l'alumnat en la música i dansa de l'Índia. Aquest curs es farà els divendres, del 13 de gener al 31 de març, de 20.00 a 21.00 hores amb un preu de 25 euros mensuals.

Si el ball és el que us interessa, també s'impartirà un curs de Balls Llatins del 13 de gener al 28 d'abril. Els inscrits aprendran a ballar merengue, salsa o 'bachata', cada divendres de 20.30 a 21.30 hores i per un preu de 20 euros.

Seguint amb la costura, el mes de març Olivia Garzón impartirà dos cursos més. El primer d'ells és 'Treu profit de la teva màquina de cosir. Posa-la a punt!' i serà els dijous 9 i 16 de març, de 18.30 a 20.30 hores, per un preu de 20 euros. El segon curs serà de patronatge i confecció, del 13 d'abril a l'1 de juny, cada dijous de 18.30 a 20.30 hores, per un preu de 30 euros.

Com inscriure's

Cal recordar que tots els cursos han d'assolir un mínim d'alumnes per tirar endavant, i en cas que no s'hi arribi s'anul·laran. Les inscripcions, amb matrícula gratuïta, es poden fer a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores, fins una setmana abans de l'inici de cada curs. També es pot trucar al 977 842 176 o enviar un correu electrònic a centrecultural@morell.altanet.org.