Imatge d'arxiu d'Els Pets

Els Pets reprenen la Gira 20/21 amb un primer concert a Tarragona

A partir de l'abril recuperen els concerts ajornats per culpa de la Covid-19

Els Pets tornen als escenaris aquesta primavera, després d'haver d'ajornar bona part de la gira que tenien preparada al llarg del 2020. Ho han anunciat en un comunicat emès aquest dimarts, 9 de febrer, i el primer concert que faran serà el 16 d'abril  al Camp de Mart de Tarragona.

L'any passat el grup constantinenc celebrava els 35 anys de carrera i havia preparat la Gira 20/20, que es vestia de 20 concerts que repassaven els seus 20 grans èxits, del més nou al més antic. La irrupció de la pandèmia del coronavirus, però, va obligar-los a ajornar l'inici de la gira, readaptant-se a les noves mesures de seguretat, i els va suspendre o ajornar la gran majoria de concerts que tenien previstos.

El gran gruix de concerts es van poder prorrogar i es reprendran a partir del pròxim mes d'abril, quan reprendran la gira, rebatejada Gira 20/21. El primer concert serà a casa, al Camp de Mart de Tarragona el pròxim 16 d'abril, un concert que s'havia de celebrar el passat mes de novembre, però la implementació de noves mesures per fer front al coronavirus va obligar a ajornar-lo. Ara bé, les entrades per a aquest concert ja es van exhaurir en menys de dos dies quan es van posar a la venda a la tardor.

Els Pets anuncien, de moment, sis concerts aquesta primavera

De moment el grup constantinenc ha anunciat sis dates més, a l'espera de poder-ne tancar més i poder-les anunciar aviat. Després del de Tarragona, el següent concert que tenen a l'agenda és el 18 Torrelameu (la Noguera), al Sisquere Festival; el 7 de maig al Teatre La Passió d'Esparreguera (Baix Llobregat); el 21 de maig a Castellar del Vallès (Vallès Occidental); i el 29 de maig al Festivalot de Girona.