Un agent dels Mossos d'Esquadra

Enxampen un conductor circulant a 171 km/h en un tram limitat a 80

L'home, d'origen belga, va ser detingut quan es disposava a retornar el vehicle a l'empresa de lloguer

El passat divendres, 14 de setembre, agents dels Mossos d'Esquadra van detenir a un home que circulava a 171 quilòmetres per hora en un tram limitat a 80  amb un cotxe de lloguer. L'incident va succeir a la carretera C-31b, a l'altura del municipi de la Canonja, mentre realitzaven un control estàtic de velocitat en aquesta via. Tanmateix, el detingut va passar a disposició judicial i va ser posat en llibertat amb càrrecs.

Detingut per superar el límit de velocitat a la C-31b

El detingut, un jove de 21 anys i de nacionalitat belga, veí de Brussel·les, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que circulava a una velocitat penalment punible. En aquest sentit, els fets van passar el dissabte 8 de setembre, però els agents, els quals realitzaven un control estàtic de velocitat, no van poder detenir-lo. En aquest sentit, es van iniciar les gestions per identificar el conductor i es va esbrinar que el vehicle era propietat d'una empresa de lloguer de cotxes, fet que va facilitar identificar qui era el conductor.

Així doncs, el jove conductor circulava a una velocitat de 171 km/h en una carretera en què el tram on es realitzava el control estava limitat a 80 km/h  amb un vehicle de lloguer. Els agents de la divisió de Trànsit van disposar d'aquesta informació i van localitzar el conductor al Prat del Llobregat. El jove belga estava disposat a agafar el vol de retorn al seu país i va ser quan van procedir a la seva detenció per un delicte contra la seguretat del trànsit.

En aquest sentit, el belga va passar a disposició judicial un dia després de la detenció, és a dir, el dissabte 15 de setembre i, una vegada fet el judici, el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs, després de cometre aquesta infracció viària.