L’Escola de Música de Constantí actuarà a Centcelles

És la primera vegada que l'escola forma part del cicle de concerts de la vil·la romana

Continua la segona edició del Cicle de Concerts al Conjunt Monumental de Centcelles. Demà dijous, 19 de juliol, serà el torn del grup de vent de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens  de Constantí.

 

El conjunt, integrat per alumnes i professors, oferirà un concert d'instruments de vent-fusta. Enguany, és la primera vegada que l’Escola Municipal de Música constantinenca forma part del cartell del festival.

El grup de vents de l'Escola Municipal

El nombre de components d'aquest grup, per la seva part, oscil·la entre  els sis i els vuit membres, en funció del repertori treballat en cada projecte. Cal destacar que la formació té un repertori de diversos estils, sense estar lligat a cap tipus de música ni gènere en concret.

 

Així, els instruments que habitualment conformen el grup de vents de l'escola Rafel Gibert Recasens són la flauta travessera, el clarinet i el saxòfon. A més, s'han afegit progressivament en les seves actuacions el piano, el violí i la bateria. 

 

Un repertori eclèctic i divers

En el seu repertori destaquen peces del musical 'Lady, be Good' del mestre nord-americà George Gershwin, i diverses bandes sonores de pel·lícules com 'Somewhere in time', 'Stand by me', 'La Vita è Bella', 'El golpe', 'El viaje a ninguna parte' o 'El mago de Oz'. El concert finalitzarà amb diverses peces del mjusical 'West Side Story', del cèlebre compositor Leonard Berstein.

El concert tindrà lloc dijous, 19 de juliol, al conjunt monumental de Centcelles —Constantí, al Tarragonès—, a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta. 

Música a Centcelles, fins al 26 de juliol

El Cicle de Concerts a Centcelles programa cada dijous, des del passat 21 de juny i fins al 26 de juliol, una proposta musical de qualitat dins el marc incomparable de la vil·la romana de Centcelles.

El cicle es tancarà el pròxim dijous amb el concert previ a l’inici de la Festa Major d’Estiu de Constantí, a càrrec de la jove violinista Jennifer Panebianco, una autèntica virtuosa, considerada un prodigi i amb un ampli ressò nacional i internacional.