Espectacle de titelles Novos lobos

L'espectacle de titelles 'Novos lobos' clou el Deprop del Morell

La representació tindrà lloc aquest diumenge 20 de novembre, a les 12 hores, al Teatre Auditori

El muntatge de narració oral i titelles 'Novos lobos' tanca aquest diumenge al migdia el Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell. Aquesta proposta que també forma part del Guant, el festival de teatre de titelles de Valls, a càrrec de la companyia gallega Fantoches Baj. La cita, recomanada per a majors de 5 anys, començarà a les 12 hores al Teatre Auditori.

L'espectacle toca el tema del gènere des de la perspectiva de les noves masculinitats. Desconstruint en ell alguns contes de la literatura popular per adaptar-los, en una temptativa d’oferir eines conceptuals al públic que ajudin a preveure la violència de gènere. L’espai en el qual succeeix l’acció és un petit refugi de la muntanya en el qual un pastor està cuidant de les seves ovelles (el públic).

Les entrades anticipades tenen un preu de 3 euros, mentre que a taquilla valen 5 euros. Es poden adquirir a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, o bé telemàticament a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del teatre.

El festival ha omplert durant octubre i novembre el Teatre Auditori

El Deprop és una iniciativa de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell que «va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals», segons han explicat les dues responsables de l’àrea, M. Jesús Valldosera, i Mònica Casas.

El cicle, que enguany ha programat sis propostes, s’ha allargat del 8 d’octubre al 20 de novembre.