Les imatges del festival PrimaverArt del Morell 2021

Èxit del PrimaverArt amb 1.500 persones gaudint de teatre, circ, dansa i música al Morell

La sisena edició ha omplert carrers i places del municipi

El PrimaverArt del Morell ha tornat amb un èxit aclaparador després d'un any de pausa obligada per la pandèmia. Teatre, circ, dansa i música han protagonitzat una sisena edició que ha omplert carrers i places del municipi. Les regidores de Cultura i Festes, Mònica Casas i M.Jesús Valldosera, s'han mostrat molt satisfetes i apunten que la mostra d'arts escèniques a peu de carrer del Morell «ha complert amb escreix les expectatives i el públic ha respost molt positivament». 

Unes 1.500 persones van poder gaudir dels vuit espectacles programats per aquest cap de setmana i les entrades es van exhaurir en només unes hores. «Lamentem que moltes persones s’hagin quedat fora», continuen les regidores, «però hem volgut que aquest fos un festival  segur i ens hem pres molt seriosament les restriccions d’aforament i totes les mesures sanitàries». «El més fàcil era tornar-lo a suspendre», afegeixen, «però hem volgut apostar per la cultura segura». Un fet que el públic, majoritàriament morellenc, ha agraït bolcant-se una vegada més en la cultura al carrer.

En aquesta ocasió es va optar per la venda d'entrades a un preu simbòlic de 2 euros, per controlar millor els aforaments, i els tiquets s'han bescanviat per uns bons de comerç del mateix valor que es poden gastar en qualsevol dels establiments adherits a l'Associació de Comerciants i Professionals del Morell. 

David Ayza i Oriol Figueras, tècnics de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Morell, s'han mostrat «molt satisfets que, malgrat la mala previsió meteorològica, tots els espectacles s’hagin pogut dur a terme sense problemes» a excepte el darrer, 'Koselig' de la companyia Capicúa, ja que la pluja va impedir que es pogués preparar el muntatge. Una funció que es reprogramarà durant l’any. Així mateix, 'No sin mis huesos' d’Iron Skulls Co i 'Home' de la companyia Cris-is es van traslladar al Teatre Auditori per evitar el mal temps.


Aquest ha estat el primer PrimaverArt  de Casas i Valldosera, motiu pel qual «volem fer un agraïment especial als tècnics de la nostra regidoria, que treballen molt intensament per tirar endavant la mostra», reivindiquen. De cara a la pròxima edició esperen que la situació sanitària sigui molt millor i el festival pugui recuperar l’esperit de les darreres edicions.