Imatge d'alguns dels participants en l'acte amb una paella de fideuà

Èxit de la primera fideuada popular del Morell: més de 600 assistents

L'Ajuntament del municipi ha valorat molt positivament la iniciativa i esperen que la cita es consolidi durant els pròxims anys

Més de 600 persones van gaudir, aquest passat dissabte, de la primera fideuada popular del Morell, celebrada a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà. La iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Morell va tenir una molt bona acollida, esdevenint un èxit rotund, segons han destacat les dues regidores de l'àrea, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera.

«Ens va acompanyar el bon temps i va quedar palesa la necessitat que tots tenim de retrobar-nos amb la nostra gent i passar temps junts, va ser un fantàstic dia de germanor», ha indicat Casas. Per la seva banda, Valldosera ha assenyalat que «estem molt contentes amb la resposta de la gent, i els comentaris anaven en la línia que organitzem més activitats d’aquest tipus».

En total es van cuinar una quarantena de paelles per donar de menjar als més de 600 assistents.

Acompanyament musical amb la Xaranga Tocabemolls i un discjòquei

El tiquet per gaudir de la fideuada, al preu de tres euros, donava dret a taules i cadires, paella i paeller, fideu, caldo i sípia. En aquest sentit, les regidores han explicat que «els grups estaven d’allò més ben organitzats i portaven para-sols, carpes, tots els estris de cuina necessaris, més ingredients per a la fideuada com ara gambes i musclos».

La jornada va comptar també amb l'acompanyament musical de la Xaranga Tocabemolls i un discjòquei, fent que la majoria d'assistents allarguessin la jornada des de les 11 del matí fins ben entrada la tarda. L'acte va comptar amb el suport de la brigada municipal, els tècnics de l'àrea, així com de l'alumnat de 4t d'ESO, que muntar una paradeta a l'espai.

En aquest sentit, Casas i Valldosera han finalitzat assegurant que «ha estat tot un èxit que esperem que, amb els anys, s’acabi consolidant com una tradició».