El primer Mercat de Segona mà del Morell

El Morell celebra el primer mercat de segona mà: «un èxit rotund»

Més d’una vintena de parades es van instal·lar, des de les deu del matí, una xifra que supera amb escreix les expectatives inicials de l’organització

El Morell va celebrar aquest passat diumenge el primer mercat de segona mà. La plaça de l'Era del Castell va acollir al llarg del matí més d'una vintena de parades. Una jornada amb un ambient molt animat i concorregut.

Des de les deu del matí fins a les dues del migdia, es va poder passar per aquest mercat que s'estrenava al municipi. La gran quantitat de venedors va superar amb escreix les expectatives inicials dels organitzadors. A mig matí es va servir un esmorzar de coca i xocolata desfeta que va resultar ser el complement ideal. 

La iniciativa de la regidoria de Promoció econòmica de l'Ajuntament del Morell, va esdevenir «un èxit rotund», afirma la responsable, Mònica Casas. «Va ser un dia de germanor, en una ubicació perfecta», continua, «i en què es va posar de manifest les ganes que hi ha de tornar a la normalitat i de participar en esdeveniments d’aquest format».
 

La majoria de persones que van posar parada eren morellenques, però també n'hi havia de municipis propers, cosa que demostra l'interès per aquesta activitat. Tot plegat, mentre s'oferia un ampli ventall de productes usats, però en bon estat, a totes les persones visitants, portant a la pràctica el lema del mercat: 'Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites'.

En el mercat de segona mà s'hi podia trobar des de roba i sabates per a totes les edats, passant per joguines, estris de ferreteria, plantes, elements de decoració o llibres, entre molts altres.«Des de l’Ajuntament, contactarem amb totes les persones participants per conèixer les seves valoracions i com millorar de cara a pròximes edicions», acaba Casas.