Imatge d'un dels grups de morellencs fent ràfting a Ribera de Cardós

La iniciativa de l'Ajuntament del Morell que ha estat tot un èxit: es repetirà

Mig centenar de veïns del Morell van gaudir del ràfting durant el cap de setmana a Ribera de Cardós

Una cinquantena de veïns del Morell van viatjar aquest passat cap de setmana, a Ribera de Cardós, per tal de fer ràfting, en el marc d'una sortida d'aventura que ha estat una iniciativa de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Morell. Des del consistori s'han felicitat per l'èxit aconseguit i han confirmat que es repetirà ben aviat.

La regidora de l'àrea, Rosa Sánchez, ha explicat que «la idea inicial anava enfocada cap al jovent morellenc, però finalment s’hi han apuntat joves i no tan joves i ha esdevingut tot un èxit». Sánchez ha afegit que el viatge «va sortir rodat, tal com havíem programat».

Una sortida molt divertida

El mig centenar de veïns que es van apuntar al viatge van sortir des del municipi morellenc a primera hora de dissabte, tornant a casa diumenge a la tarda, després de dinar i passar el matí en remull. En aquest sentit, Rosa Sánchez ha assenyalat que «tothom que va voler, va poder fer la baixada en ràfting, que va durar pràcticament una hora i mitja, i va ser molt divertit».

La regidora de Joventut ha afegit que «l'estada en general va anar molt bé, en un allotjament petit i casolà d’allò més recomanable». Una iniciativa que ha estat tot un èxit entre les persones que han participat i que segons el consistori del Morell ja treballa per repetir.