Imatge dels actors de la companyia La Calòrica representant Fairfly

'Fairfly', de la companyia La Calòrica, obre la temporada teatral del Morell

Les entrades per a la representació, que tindrà lloc el pròxim divendres al Teatre Auditori morellenc, estan ja a la venda per 12 euros

El Morell obrirà aquest divendres 14 de gener la nova temporada teatral del Teatre Auditori, amb un espectacle de la companyia La Calòrica. Casualment, el grup barceloní va ser l'encarregat de tancar la passada temporada teatral del municipi morellenc. El tret de sortida del nou curs d'aquest divendres serà amb 'Fairfly'.

L'obra que representarà la companyia barcelonina aquest divendres al Teatre Auditori del Morell és «una premiada comèdia sobre la bombolla de l’emprenedoria; el gran remei del nostre temps, la solució a tots els nostres problemes, la nova fe, que ha vingut a recordar-nos que nosaltres som els únics propietaris del nostre destí i —en conseqüència— els únics culpables de la nostra infelicitat».

La proposta que La Calòrica portarà al Morell aquest divendres ha estat reconeguda amb diversos guardons des de la seva estrena fa cinc anys: Premi Butaca 2017 al millor text i millor espectacle de petit format, Premi de la crítica 2017 al millor espectacle de petit format i el Premi Max 2018 al millor text revelació i millor espectacle revelació.

Les entrades, al preu de 12 euros, ja estan a la venda

La cita del públic morellenc amb 'Fairfly' és aquest divendres 14 de gener a partir de les 21 hores. Les entrades per gaudir de la representació de La Calòrica es poden adquirir ja al preu de 12 euros i estan disponibles a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural (en horari de 16 a 20 hores) i a la taquilla, des d'una hora abans de l'espectacle.

Seguint les mesures sanitàries que ha determinat el Govern de la Generalitat, l'aforament del Teatre Auditori del Morell està limitat a un 70%. Així mateix, des del consistori morellenc es recorda que és obligatori fer ús de la mascareta i que caldrà seguir, en tot moment, les indicacions del personal de la sala.

'Fairfly' marca aquest divendres l'inici d'una temporada teatral que s'allargarà fins al pròxim 14 de maig. Després de l'obra de la companyia La Calòrica, la següent cita serà '3 Tenors?', que es representarà el dissabte 22 de gener a les 20 hores.