Imatge de la Festa de la Granja de l'any 2021

La Festa de la Granja del Morell recupera el seu format tradicional de dos dies

La celebració tindrà lloc els pròxims 1 i 2 de juliol

La tradicional Festa de la Granja del Morell recupera enguany la normalitat, tornant al format tradicional de dos dies, després d'ajornar-se el 2020 i celebrar-se una versió reduïda d'un dia l'any passat. Com és habitual, aquesta cita, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juliol, serveix per donar el tret de sortida del calendari festiu d'estiu al municipi del Tarragonès.

Segons ha explicat l'Ajuntament del Morell en un comunicat, la festa començarà divendres 1 de juliol, a les 20 hores, amb una excursió fins a la Granja dels Frares i un sopar de carmanyola en arribar allà. Cal fer reserva prèvia al preu de 2 euros, que inclou aigua i coca de recapte. Per amenitzar la vetllada, tindrà lloc un concert del grup Músics de carrer – Tribut a Txarango.

Dissabte serà el dia gran de la celebració

L'endemà, dissabte 2 de juliol, serà el dia gran de la festa, obrint boca a partir de les 18.30 hores, amb l'escape room 'SOS Planeta Terra' i diverses atraccions inflables. A les 20 hores es farà una missa a l'ermita i seguidament, a les 20.30 hores, el Ball de Capgrossos petits de l’Embruix agafarà el protagonisme.

El Sopar a la fresca, a les 21.30 hores, serà un dels moments culminants de la celebració. Els tiquets del sopar tenen un preu de 6 euros, amb una fiança de neteja de la taula d'un euro, i les cadires de la canalla a 2 euros. El preu inclou pa amb tomàquet i embotit, gelat, aigua i vi.

A partir de les 23 hores, Agustín Aspa y su grupo Habana amenitzaran la nit amb la seva música.

«Tothom té moltes ganes d'una Festa de la Granja com les de sempre»

Les regidores de l'àrea, Jesús Valldosera i Mònica Casas, han assegurat que «creiem que tothom té moltes ganes d’una Festa de la Granja com les de sempre». En aquest sentit, han afegit que «per això recuperem les propostes de sempre i mantenim l’escape room, com l’any passat, que va ser un èxit i va agradar molt a tothom».

Les inscripcions per als sopars i l’escape room es poden fer fins al 27 de juny a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.