Arriba la Festa Major del Morell

Aquest cap de setmana hi haurà concerts, correfoc infantil, baixada d'andròmines i la holi party

Aquest divendres torna la Festa Major de Sant Abdó i Sant Setén del Morell, on del 20 al 30 de juliol es faran una cinquantena d'actes en un programa que arriba carregat d'activitats gratuïtes. 
 
El primer dia de festes, el proper divendres 20 de juliol, la coral Nova Unió de Vila-seca farà un concert juntament amb el cor Mestral de Reus i la coral Guspira del Morell a la Parròquia de Sant Martí a dos quarts de nou. Després, torn per a La Tieta Clara, que farà la seva actuació musical al Jardí de l'Ajuntament a dos quarts de dotze.
 

Música, gastronomia, esport...tot el que pots trobar a la Festa Major de Sant Abdó i Sant Setén del Morell

El dissabte 21 de juliol s'ha de començar amb força, i per això s'ha organitzat el Vermu-Brasa a les onze del matí, on es podrà menjar carn a la brasa, pa torrat i un vermut al pati del Centre de Serveis per a la Gent Gran. A la tarda, a les vuit del vespre, torn pel Ball de Sant Miquel Infantil, amb correfoc del Ball de Diables petits del Morell i set colles més que també estan convidades. A la nit, per aquells més marxosos, Pastorets Rock actuarà a la plaça de la Font a partir de les deu de la nit. 
 
La XIII Trobada de Puntaires tindrà lloc el diumenge 22 de juliol a partir de les deu del matí a la Rambla Joan Maragall. Tres hores després, El Morell s'omplirà de diversió i bons moments amb la Baixada d'Andròmines i a dos quarts de dos, vermut electrònic al jardí de l'Ajuntament. 
 
El diumenge a la tarda, arriben els escacs amb el Torneig de Sant Nin i Sant Non a partir de les cinc a la rambla Joan Maragall. La holi party, per la seva banda, serà al costat de les piscines a les set de la tarda, mentre que l'esport tanca el cap de setmana amb el partit de futbol 7 de la penya Barcelonista al camp de futbol municipal. 
 

La Festa dels Nins i els Nons de la Festa Major del Morell, ajornada

Cal recordar que la Festa dels Nins i els Nons ha quedat ajornada  i ja no serà aquest dissabte 21, sinó el 4 d'agost. Aquesta és una de les festes més esperades pels joves morellencs i tota una tradició a la localitat. Enguany tindrà lloc a la Granja dels Frares i per a informació o inscripcions, s'ha d'escriure a ninsnons@gmail.com. La festa l'organitzen de forma conjunta l'Associació de Joves de Vilallonga del Camp i L'Embruix. 
 

Marxandatge de la Festa Major del Morell per a tots

També hi haurà marxandatge perquè tots els morellencs recordin la seva festa amb orgull i il·lusió. Hi ha disponible una samarreta que costa 6 euros per a nens i 10 per a adults, mentre que el ventall de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senen té un cost de 2 euros.
 
Per últim, el ja tradicional got de la Festa Major, amb el Ball de Diables Infantil del Morell com a protagonista en aquesta vuitena edició, es pot adquirir per 1 euro. Tots aquests productes es poden trobar al Centre Cultural, de dilluns a divendres en horari de cinc a nou de la tarda.