Façana de l'Escola de Música El Morell

Festa popular per celebrar el 20è aniversari de l'Escola de Música El Morell

Tindrà lloc aquest dimarts a la tarda a la Rambla Joan Maragall del municipi del Tarragonès

L'Escola Municipal de Música El Morell celebra enguany el seu 20è aniversari i aquest dimarts 21 de juny, Dia de la Música, se celebrarà una festa oberta a tothom. L'esdeveniment, amb el lema 'Festegem els 20 anys', començarà a les 17.30 hores a la Rambla Joan Maragall, just davant de l'escola. En aquest sentit, l'acte compta amb la col·laboració de la regidoria d’Ensenyament de l'Ajuntament del Morell.

En aquest sentit, la festa comptarà amb una part més protocol·lària, tot i que el gran protagonisme serà per a la música, amb un cercle de percussió per a totes les persones que vulguin gaudir una estona amb aquests instruments. L'esdeveniment es tancarà amb un berenar popular i el lliurament d'un petit detall del 20è aniversari a l'alumnat.

«Reforcem encara més el vincle amb la ciutadania»

La directora de l'Escola Municipal de Música El Morell, Irene Jordà, ha assenyalat que «és un plaer haver estat tot aquest temps oferint a les famílies l'opció de fer música en totes els seus vessants: infantil, adulta, instrumental, coral o grupal». En aquest sentit, ha volgut destacar també que «alhora s'ha creat un vincle social i emotiu amb tothom que hi ha anat passant».

Per la seva banda, la regidora d'Ensenyament, Rosa Sánchez, ha afirmat que «amb actes com aquest, reforcem encara més el vincle de la ciutadania amb el centre educatiu, i alhora el donem a conèixer a aquelles persones que potser, en un futur, s’interessaran per aprendre música».

Més actes per celebrar el 20è aniversari

L'efemèride de l'Escola Municipal de Música El Morell ja ha celebrat alguns actes de commemoració i les celebracions no s'aturen. En aquest sentit, la festa de dimarts no serà l'únic acte de celebració d'aquesta setmana, ja que diumenge, a les 12.30 hores, tindrà lloc el Primer Vermut d'Estiu a la Rambla Pau Casals del municipi.

Aquest serà un concert molt festiu, que anirà a càrrec del Ball de Gralles XXL dels Vinardells. Una proposta molt animada que en un origen es va programar dins del PrimaverArt, però que es va haver d’ajornar i que, finalment, se celebrarà aquest diumenge.