Imatge de diversos infants durant la Fira de Nadal del Morell

Una Fira de Nadal del Morell, de rècord: 10.000 visitants en tres dies

La regidora Mònica Casas ha manifestat que «un dels objectius era convertir aquesta cita en referent, i crec que ho hem aconseguit»

La Fira de Nadal del Morell ha registrat enguany xifres de rècord, amb una afluència de públic d'unes 10.000 persones, segons ha informat l'Ajuntament del municipi en un comunicat. L'esdeveniment ha ofert llums, decoració nadalenca, artesania, fira del vi, música, restauració, trenet, festa de l’oli, activitats per a la canalla, comerç local, pista de gel, trobada de clàssics i espectacles.

Cal recordar que en el marc de l'esdeveniment, impulsat des de la Regidoria de Promoció econòmica, amb el suport de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, s'ha instal·lat una pista de gel que romandrà oberta fins a aquest dimarts 6 de desembre.

La programació nadalenca del Morell continua fins al 5 de gener, amb activitats de tota mena i per a totes les edats. La pròxima cita serà aquest dissabte 10 de desembre amb el berenar sopar solidari per La Marató de TV3 que organitza l’Associació de Voluntariat Social El Morell.

L'Ajuntament del Morell, molt satisfet

La regidora de Promoció Econòmica, Mònica Casas, ha explicat que «ha vingut gent de tot arreu, no només dels municipis de la vora». Casas ha afegit que «moltes persones ens han dit que al nostre territori no hi ha cap fira similar i, fins i tot, l’han comparat amb les que es fan tradicionalment a França». En aquest sentit, la regidora ha manifestat que «un dels objectius era convertir aquesta cita en referent, i crec que ho hem aconseguit».

Pel que fa a l’espai dedicat al vi, s’hi ha fet més d’un miler de tastos, i en les activitats solidàries per La Marató de TV3 per la salut cardiovascular, com l’esmorzar de la Festa de l’Oli i una xocolatada, s’han recaptat gairebé 3.000 euros.

L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, ha assenyalat que «buscàvem crear un espai on petits i grans poguessin gaudir al màxim, i penso que hem assolit la fita amb escreix». El batlle s'ha mostrat molt satisfet del desenvolupament de la Fira de Nadal, malgrat el fred intens i un petit ruixat que va caure dissabte a la tarda.