Els Bombers treballen en un petit incendi de vegetació a la urbanització Mas Moregons del Catllar.

Petit incendi de vegetació a una urbanització del Catllar

S'ha produït a l'Esplai Tarragoní i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat es troben al lloc dels fets remullant la zona afectada

 

Els Bombers de la Generalitat treballen per apagar un incendi a una urbanització del Catllar. El foc ha cremat una petita zona de vegetació a l'Esplai Tarragoní, un petit nucli de cases que pertany a aquest municipi del Tarragonès. A hores d'ara els bombers  ja han pogut encerclar el foc i quatre dotacions es troben al lloc remullant la superfície afectada. En un principi, no s'han hagut de lamentar ferits  i el foc ha quedat lluny de les residències.

Cremen 2.000 metres quadrats de vegetació al Catllar

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en un petit incendi de vegetació al terme municipal del Catllar. El foc ja es troba estabilitzat i ha cremat aproximadament uns 2.000 metres quadrats de vegetació. Els Bombers han rebut l'avís a les 13.45 hores i mitja hora després ja havien aconseguit encerclar les flames. 

La zona de vegetació afectada es troba, concretament, a la urbanització l'Esplai Tarragoní, molt a prop d'Els Pallaresos. Malgrat que l'incendi és petit i ja està estabilitzat, les quatre dotacions es mantenen al lloc dels fets per acabar de remullar la superfície cremada. Afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits i el foc ha quedat lluny de les cases. 

Es preveu que en els pròxims minuts els Bombers de la Generalitat tornin al Parc, un cop hagin acabat de remullar els 2.000 metres quadrats de zona boscosa. 

També et pot interessar: