Obertes les inscripcions per la cursa solidària contra el càncer infantil del Morell

La prova a es durà a terme el dia 7 d’octubre

Torna Hol·la Genís, la cursa solidària del Morell contra el càncer infantil. Des d’ahir dilluns i fins el pròxim 5 d’octubre estarà obert el període d’inscripcions per totes aquelles persones que vulguin participar-hi. La cursa tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre. A partir del dia 10 de setembre les inscripcions també es podran formalitzar de manera presencial al pavelló municipal del Morell.

Cursa solidària contra el càncer

La cursa, que arriba a la cinquena edició aquest any, té dos recorreguts, un de cinc quilòmetres i un altre de 10 pels més atrevits. A més, per aquells que prefereixin caminar a córrer, també es durà a terme una caminada de 4 quilòmetres i diverses curses infantils. En total s’espera que hi participin entre 700 i 750 persones. El preu és de 15 euros per adult i cinc euros per les curses infantils dels menors. Si algú ho desitja, pot fer un donatiu sense necessitat de participar en les activitats.

La recollida dels dorsals es farà el dia abans de la cursa, el sis d’octubre, i en cas que hagin quedat places lliures es podran realitzar inscripcions en el mateix dia de la competició.

 

Novetats per aquesta cinquena edició de la cursa solidària

La cursa solidària contra el càncer infantil és una de les cites més esperades de l’any a la població del Morell. Aquest any arriba a la cinquena edició convertida en una festa de l’esport i la solidaritat. La principal novetat és la constitució de l’Associació Hol·la Genís, encarregada de l’organització de l’esdeveniment, nascut per iniciativa dels pares del Genís, un nen del Morell que va patir càncer.

A més aquesta vegada s’oferiran dos models de samarretes, una destinada als nois i una altra per les noies. S’espera a més que i hagi diverses sorpreses durant el dia de la cursa per commemorar els cinc anys de curses solidàries.

Tots els diners que recapti l’associació Hol·la Genís a través d’aquesta iniciativa es destinaran a l’Obra Social Sant Joan de  Déu i a la Fundació Ronald McDonald que investiguen el càncer infantil.