casal-estiu-el-morell

Inscripcions obertes pel Casal d'Estiu i l'Espai Jove d'Estiu del Morell

Des del 20 de maig fins al 7 de juny us podreu inscriure a través dels formularis que trobareu a l'Ajuntament i al Centre Cultural

Avui, dilluns 20 de maig, s'obren les inscripcions per a les  diverses activitats d'estiu del municipi tarragoní del Morell. Un any més, la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament  d'aquest posa en marxa una nova edició del Casal d'Estiu i de l'Espai Jove d'Estiu. Aquests pretenen fomentar l'activitat entre els infants i joves del municipi, així com l'oci i la pràctica de diverses activitats tant culturals com esportives. 

Fins al dia 7 de juny podreu inscriure als vostres fills i filles a qualsevol de les accions proposades. Ho haureu de realitzar a través de diversos  formularis que trobareu a l'Ajuntament del municipi, al Centre Cultural, a l'Escola Ventura i Gasol i a l'INS El Morell  en horari d'atenció al públic. Les places per a ambdós casals són limitades, pel que les inscripcions es formalitzaran per ordre de petició. 

Si el nombre de places totals no queda cobert en el període establert, aquest romandrà obert. Així doncs, durant l'estiu podreu consultar la disponibilitat de places  per tal d'apuntar als vostres fills i filles, si encara no ho heu fet! En aquest cas, serà necessari que la inscripció es formalitzi una setmana abans de quan es vulgui iniciar l'activitat, així que haureu de consultar la seva disponibilitat prèviament.

casal-estiu-el-morell
Els joves del municipi podran gaudir d'activitats d'oci i culturals   | Ajuntament del Morell

Els mesos de juny i juliol s'ompliran d'activitats per a petits i grans

El Casal d'Estiu donarà el tret de sortida el 25 de juny, allargant-se fins al dia 6 de setembre. Aquest acollirà a nens i nenes que cursin de P3 fins a sisè de primària  i oferirà activitats de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores. Per totes aquelles famílies que ho desitgin, també podran gaudir del  servei d'acollida, de 8.30 a 9.00 hores, i del servei de menjador, de 14.00 a 15.00 hores. 

La inscripció es realitzarà per quinzenes, cadascuna de les quals tindrà un cost de 72,24 euros.  D'altra banda, el servei d'acollida sumarà 5,16 euros; el servei de menjador durant tot el període tindrà un cost de 63,98 euros i, en cas que només vulgueu el servei esporàdicament, el preu serà de 7,22 euros al dia. 

D'altra banda,  l'Espai Jove d'Estiu, el qual va dirigit als més grans, tindrà lloc només al mes de juliol, concretament  les tardes del dia 1 fins al 26. Tots aquells que estiguin cursant, o bé hagin cursat l'ESO i no passin dels 16 anys, podran sol·licitar la seva inscripció, la qual tindrà un cost de 10,30 euros.